Colecții Nude de oje semi de la AnnetteNails și modele de design

Nude - fie că îți dorești un look natural și elegant pentru birou sau poate o manichiură subtilă care completează perfect ținuta ta de seară, aceste nuanțe rafinate îți oferă posibilitatea de a-ți exprima stilul în cel mai ușor mod posibil. Întotdeauna elegantă, laconică și rafinată, manichiura nude este varianta perfectă atât pentru zilele obișnuite din viața ta, cât și pentru cele mai importante evenimente!

Hai să descoperim împreună ce tendințe în manichiura nude sunt actuale în 2023 și de ce aceste culori versatile sunt indispensabile în trusa ta de manichiură.

În acest articol:

·         Tendințe ale manichiurii bej pentru sezonul 2023-2024

·         Nude cu sclipici sau glitter

·         Design de unghii nude cu particule de folie transparentă

·         Bază nude cu stamping, pietre sau design geometric

·         French clasic, colorat sau alte variante de french

·         Babyboomer

Tendințe ale manichiurii bej pentru sezonul 2023-2024

Paleta nude are o varietate de nuanțe, astfel că îți permite să experimentezi diferite tonuri, tehnici și modele de design. În funcție de design-ul ales, manichiura nude poate avea un aspect diferit - discret, elegant, atrăgător, natural sau festiv.

Sezonul 2023-2024 propune o varietate de interpretații ale nude-ului în manichiură. Cu toate acestea, cele mai populare și solicitate modele de unghii vor cele combinate cu sclipici, folii metalice sau aurii,  cristale, figuri geometrice, degrade, și, desigur manichiura bej cu finisaj mat.

Manichiura nude este potrivită pentru toate lungimile și formele de unghii, așa că nu poți da greș dacă alegi un model bej pentru fiecare zi sau pentru o ocazie specială.
În acest caz îți vine în ajutor oja semipermanentă, top coat-ul decorativ, matrița de stamping cât și alte instrumente și materiale cu care poți face magie.

Avantajul manichiurii bej constă în capacitatea sa de a se potrivi oricărei dintre ținutele tale: fie că ești în vacanță, la birou, la un eveniment festiv sau pur și simplu stai acasă.

Nude cu sclipici sau glitter

Manichiura bej cu sclipici auriu sau argintiu este o opțiune universală. Poți încerca combinația dintre oja noastră semi Chiffon 021, potrivită atât în sistemul soak-off, cât și peste materiale dure precum gel și acrygel și topul Super Shine potal gold de la AnnetteNails ce conține particule fine aurii.  

Sau, experimentează adăugând strălucire cu topul Gold glitter no wipe 04, un top decorativ, fără strat de dispersie, ce conține particule de sclipici auriu cu reflexii holografice.

Manichiura sclipitoare se potrivește practic oricărei ținute, indiferent dacă este vorba de o petrecere sau o plimbare cu prietenii.


manichiura-nude-oje-romania.jpg

oje-annettenails-efect-nude.jpg

Design de unghii nude cu particule de folie de transfer 

O variantă trendy va fi manichiura cu design și folie de transfer. Nuanțele fine de bej se armonizează perfect cu folia aurie sau argintie, completate de un model marmorat, sclipici sau elemente de nail art. Alege oja semi Choco Pink Nude, care îți permite să obții o culoare uniformă în doar 2 aplicări, combin-o cu câteva particule de folie de transfer aurie și bucură-te de efectul spectaculos al acestei combinații!

annettenails-produse-manichiura-oje.jpg

oje-lacuri-geluri-manichiura.jpg

Bază nude cu stamping, pietre sau design geometric

Oja semipermenentă bej se combină perfect practic cu orice tip de nail-art în manichiură. Motivele abstracte, compuse din linii, curbe sau forme geometrice, pe o bază de nuanța piersicului cum este cea de la AnnetteNails - Soft Touch din colecția Chai Tea- vor adăuga accent ținutei tale  și te vor evidenția chiar și în cele mai sumbre zile.

Cremoasă și fuidă această ojă semipermanentă conține microparticule ce ajută la nivelarea rapidă și uniformă a produsului pe unghii.

piersic-cu-design-liniar-unghii-inspiratie.jpg

Sau poate îți dorești o manichiură în nuanțe mai reci...atunci, încearcă combinația dintre un nude lăptos precum oja semi Creme Brulee din colecția Wedding de la Annette Nails, și adaugă orice model de stamping dorești tu! Flexibilă, cu o formulă inovatoare extrapigmentată, această ojă se așază ideal peste bază, nu se scurge și nu se adună pe laterale și pe vârf.

nude-laptos-cu-stamping.jpg

În sezonul 2023-2024, tendința către volum s-a extins și în designul bej al unghiilor. Cristalele încrustate oferă un aer elegant și atrăgător manichiurii tale, fie că pui accent pe o singură unghie sau pe mai multe. Poți opta pentru o manichiură bej într-o nuanță rece, de iarnă, precum e oja semi Snow White din colecția Wedding.
Ușor lichidă, ceea ce facilitează tehnica de lucru -  oja dată nu se scurge pe laterale sau în zona cuticulei, în același timp se autonivelează rapid fără a lăsa dâre și denivelări.

cold-nude-cu-incrustatie-de-pietre.jpg

French clasic, colorat sau alte variante de french

Manichiura french este la fel de clasică precum roșul și extrem de comodă întrucât se adaptează flexibil la tendințele fiecărui sezon și an. În sezonul primăvară-vară a anului 2023, sunt la modă culorile strălucitoare contrastante - cum ar fi nuanțele pastelate și vârfurile neon.

Dacă optezi pentru varianta clasică a manichiurii french, oja Hot Cappucino este varianta ideală – pe cât de elegantă, pe atât de flexibilă în utilizare!

french-clasic-annettenails-oje.jpg

Iar dacă îți place să te evidențiezi și să atragi priviri – experimentează cu un french colorat într-un roz neon.

french-neon-annettenails.jpg

Babyboomer

Babyboomer este considerată una dintre cele mai rafinate și elegante variante ale design-ului nude, arătând la fel de grațios și nobil atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.Pentru o variantă mai accentuată a design-ului, îmbină oja semi Choco Donut cu baza Cover Milky  White de la AnneteNails și bucură-te de acest rezultat minunat și magic!

tendinta-manichiura-2023.jpg

manichiura-nude-oja-semi.jpg

De unde cumperi  toate aceste produse?

Annettenails.ro – magazinul nostru multibrand, de încredere, care comercializează produse profesionale și de calitate.

Magazinul multibrand annettenails.ro îți oferă cele mai bune condiții:

-          Toate produsele sunt calitative și garantăm originalitatea lor, deoarece lucrăm direct cu furnizorii;

-          3 opțiuni de plată: cash, card, transfer bancar;

-          Livrare națională și internațională;

-          Livrare gratuită în țară pentru comenzi mai mari de 200 lei!

AnnetteNails este, de asemenea, o școală de manichiură autorizată, recunoscută pentru trainerii săi profesioniști și pentru cursurile sale acreditate de către Ministerul Muncii.  Absolventele școlii noastre fie lucrează în cele mai bune saloane din țară, fie au deja propria afacere în domeniu!
Dacă vrei să înveți totul despre arta manichiurii și nu doar să urmărești tendințele, ci și să le creezi, atunci vino la cursurile noastre de manichiură!