Ojele semipermanente rămân a fi în top-ul celor mai alese produse de manichiură. Cu o singură aplicare, dacă alegi oja semi potrivită, ai o manichiură impecabilă, fără lifting, până la 3 săptămâni.

Manichiura cu ojă semipermanentă se caracterizează în primul rând prin durabilitate: culoarea nu se șterge și materialul nu se exfoliază după câteva zile de la aplicare, după cum o face un lac obișnuit. Astăzi piața propune o diversitate de nuanțe simple, cu efect, cu diverse consistențe, vâscozități, însă în avalanșa asta de produse, niciodată nu știi care e totuși alegerea potrivită.

Ca să nu pierzi nici tu, nici clienta ta timp ca să alegeți culoarea perfectă pentru noua manichiură, în acest articol, ne-am propus să-ți prezentăm 5 cele mai solicitate culori de oje semi ale acestei veri din colecțiile neon și pastel de la AnnetteNails!

Salvează acest top, întrucât această paletă îți va face fericite clientele pentru următoarele trei luni, iar unele nuanțe vor rămâne în tendințe până la sfârșitul anului.


În acest articol:

  • Verde de pădure, mentă sau lime
  • Oranj – o nuanță de actualitate pentru această vară
  • Roz fucsia sau roz pastel
  • Galbenul – culoarea vacanței
  • Electric violet și lila


Verde de pădure, mentă sau lime

imaagine 2.jpeg

Verdele neon rămâne a fi cea mai populară nuanță în timpul verii. Pentru o astfel de manichiură poți alege Kelly Green 283 sau Clear Forest 282 din colecția Neon Party de la AnnetteNails. Cu o consistență flexibilă care se aplică ușor și o formulă inovatoare extrapigmentată, vara aceasta manichiura ta nu va trece neobservată cu aceste nuanțe de oje semipermanentă neon.

Sau poate îți dorești un verde pastel într-o nuanță elegantă și fină? Atunci nuanța Summertime 362 din colecția Sushine sau verdele-mentă din nuanțele Lime Pulp 380 și Mint 381 sunt alegerea potrivită pentru o manichiură colorată, atrăgătoare, dar, totodată gingașă și rafinată.

magine 3.jpeg


Oranj – o nuanță de actualitate pentru această vară

imagine 4.jpeg

Nuanțele de oranj pentru vara aceasta sunt relevante în toate formele lor: mat, lucios, cu shimmer, cu particule colorate cât și cele cu cristale. Soarele, plaja și fructele exotice sunt sursa de inspirație pentru această culoare în trend.

Încearcă o manichiură de culoarea unei portocale în nuanța unui oranj neon Highlite 284 sau, dacă dorești ceva extrapigmentat, atunci Orangina 285 și Imperial 257 este exact ceea ce cauți!

În cazul în care dorești nuanțe mai calde, dar la fel de atrăgătoare, alege o manichiură într-un oranj pastelat, precum Cantaloupe 254 sau Salmon 253.
Pentru că au în compoziția lor microparticule, aceste oje semipermanente se nivelează rapid pe suprafața unghiei, nu lasă urme sau denivelări și nu conferă surplus de grosime pe unghii.



Roz fucsia sau roz pastel

imagine 5.jpeg

Fucsia este o nuanță de roz rece, perfectă pentru cele mai fierbinți zile de vară, și care adaugă un strop de culoare în zilele ploioase și posomorâte. Indiferent dacă preferi un aspect mat sau unul lucios, în colecțiile AnnetteNails găsești nuanța perfectă de fucsia!

Vrei să adaugi un strop de personalitate și îndrăzneală manichiurii tale? Atunci încearcă una dintre cele patru nuanțe extrapigmentate și vibrante din colecția Neon Party - Fiery Rose 292, Freestyle 291, Flamingo Dance 290 și Electric Pink 288 pe care le poți completa cu un design geometric, cristale sau cu un finish mat.

Sau poate pur și simplu vrei să-ți exprimi eleganța și rafinamentul – atunci nuanțele de roz pastel Pink Dollars 071 și Cakepop 072 din colecția Romantique vor deveni rapid preferatele tale!

imagine 6.jpeg


Galbenul – culoarea vacanței

imagine 7.jpeg

Inevitabil culoarea galbenă se asociază cu soare și vacanță, așa că nu l-am putut exclude din top-ul nostru! Vara aceasta, galbenul neon continuă să fie cea mai solicitată nuanță în rândul iubitoarelor unei manichiuri atrăgătoare.

Așa că Noviol Gold 280, un galben vibrant cu textura cremoasă și fuidă, care se aplică din cel mult 2 straturi, cu siguranță va face furori printre clientele tale!

Iar dacă îți dorești un galben pur, într-o nuanță caldă care să te ducă cu gândul la plajă și vacanță – Sunny 363 este exact ceea ce cauți!

Avantajul acestor oje constă în culoarea lor extrapigmentată care nu se estompează în timpul purtării și le poți aplica chiar și într-un singur strat!



Electric violet și lila

imagine 8.jpeg

Nunațele fine de lila ale unei flori de violă sau violetul electric al lavandei au fost populare și anul trecut, iar vara aceasta intră în top 5.

Vibrantă și expresivă în același timp, manichiura în nuanțe de violet și lila îți accentuează întregul look chiar dacă aceste culori sunt folosite doar pe unghii.

Pentru o ținută casual în nuanțe de gri, alb sau negru, poți opta pentru un lila pastel Souffle 054 sau Light Barbie 053.

Dar dacă vrei mai multă culoare, atunci nuanțele extrapigmentate de violet Spanish Violet 212 și Silk purple 211 sunt alegerea perfectă!

imagine 9.jpeg


Toate aceste nuanțe de oje semi le găsești pe site-ul nostru annettenails.ro, alături de multe alte produse create special pentru nevoile și preferințele tale!
Intră chiar acum și completeză-ți colecția cu produse originale și de calitate, pe care le folosește orice profesionist din domeniu!