Ai decis să îți cumperi pentru prima dată o lampă de unghii sau poate dorești să o înlocuiești pe cea veche, dar pe piață sunt atât de multe oferte la prețuri diferite! Cum să nu te lași păcălită de preț și aspect și să nu cumperi o lampă fake căreia i se vor arde led-urile după câteva utilizări?

Răspunsul e simplu – cumperi lampa direct de la producător sau de la distribuitorul oficial, precum e magazinul https://www.annettenails.ro/.

În magazinul nostru vei găsi doar lămpi originale de la brandul SUNUV, însoțite de Declarație de conformitate și de Garanție valabilă 12 luni pe teritoriul României.

Iar ca să poți deosebi individual lampa originală de o replică, ți-am pregătit în acest articol o listă de 6 diferențe dintre acestea. De asemenea, am creat un tabel cu cele mai importante funcții ale tuturor modelelor de lămpi SUNUV pe care le comercializăm, astfel încât să poți alege mai ușor și mai rapid modelul potrivit ție.

 

În acest articol:

  • 6 diferențe între lampa SUNUV originală și fake
  • Caracteristicile generale ale lămpilor SUNUV

 

6 diferențe între o lampă SUNUV originală și una fake

1.Logo

Pe lampa originală și pe ambalajul său, logo-ul este scris doar sub forma "SUNUV". În textul care indică modelul lămpii este scris doar cu cuvântul "SUN", fără "UV", urmat de o cifră sau o literă.

Logo lampă.jpg

Pe o lampă fake, cel mai adesea, logo-ul este indicat cu un text de tipul: SUNONE, SUN Nail Lamp, SUNX sau o cifră indicată - SUN5.

2. Cod de bare

Doar pe lămpile originale există un cod de bare, amplasat pe cutie și pe partea inferioară a lămpii, și ambele coduri coincid între ele. Prezența acestor coduri îți permite să beneficiezi de serviciul de garanție în magazinul de unde ai achiziționat lampa.

Cod de bare identic.jpeg

 

3. Încărcător

Încărcătorul sau cablul de alimentare al lămpilor originale "SUNUV" poate fi de 4 tipuri:

  • Un încărcător obișnuit este utilizat pentru modelul SUN5, deoarece adaptorul de alimentare este încorporat în corpul lămpii.
  • Un încărcător de dimensiuni mai mici este utilizat pentru modelele SUN 9C Plus și SUN 9X Plus. Toate celelalte modele au un bloc de alimentare mai mare, cu excepția modelelor mini.
  • Modelele SUN mini 2, SUN mini 2Plus și SUN mini 3 utilizează un cablu USB.
Tipuri de încărcătoare a lămpilor SUNUV.jpg

 

4. Putere

Până în prezent, nu a fost lansat niciun model de lampă "SUNUV" cu o putere mai mare de 48W, însă puterea poate fi mai mică în funcție de modelul lămpii.

Acest lucru nu înseamnă că nu există lămpi cu o putere mai mare de 48 de wați, ci doar că acestea cu siguranță nu sunt "SUNUV".

 

5. Baza metalică

Adică tăvița unei lămpi noi, originale trebuie să fie protejată cu o folie.

Tăvița detașabilă.jpeg


 

6. LED-uri

Lumina LED-urilor unei lămpi originale diferă de lumina celor fake. De regulă, led-urile unei lămpi originale sunt mai puternice și emană o lumină rece. Acest lucru poate fi observat numai dacă se compară simultan o lampă originală cu o replică.

LED-uri.jpeg

 


Caracteristicile generale ale lămpilor SUNUV

Ca să te bucuri de un rezultat impecabil, în calitatea ta de tehnician de unghii, iar clienta de o manichiură de durată, ți-am pregătit un tabel cu cele mai importante caracteristici ale fiecărui model de lampă SUNUV.

Fă un screen la acest tabel sau salvează link-ul acestui articol, pentru că suntem convinși că această informație te va ajuta la momentul potrivit să faci alegerea corectă în favoarea unei lămpi originale, calitative.

Caracteristicile tehnice ale lămpilor SUNUV.jpeg

 

O altă caracteristică importantă a lămpilor SUNUV este - tehnologia Smart 2.0, care permite comutarea puterii lămpii de la una mică, la una mai puternică. Această funcție protejează carcasa și componentele lămpii de supra încălzire, precum și unghia în timpul polimerizării.

Majoritatea modelelor de lămpi SUNUV au o etichetă holografică “Smart Nail 2.0”, atât pe cutie, cât și pe lampă. Însă această etichetă nu este prezentă pe toate lămpile originale, deoarece producătorul a început să o aplice de curând.

Tehnologia Smart 2.0.jpeg

Lămpile SUNUV sunt potrivite atât pentru manichiura realizată acasă, cât și pentru manichiură profesională, la salon.


Toate lămpile de pe magazinul nostru online https://annettenails.ro/, cât și cel fizic, sunt originale și vin însoțite cu Certificat de garanție valabil 12 luni de la data achiziției pe întreg teritoriul României!

Indiferent de modelul pe care-l vei alege, este important ca lampa să fie originală, nu replică!

O lampă de calitate pentru un specialist în domeniul unghiilor este o investiție pe termen lung, deci este mai bine să achiziționezi un model mai scump, deoarece astfel de dispozitive sunt mai durabile, eficiente și asigură un rezultat calitativ!