Fake sau Originală? 

Cum ne dăm seama dacă freza pe care am cumpărat-o este una originală?

Despre ce este o freză de manichiură și care sunt criteriile după care ar trebui să ne ghidăm atunci când alegem una, am scris anterior în acest articol
Însă, în continuare cele mai des întâlnite întrebări din partea clienților noștri rămân: „Sigur frezele pe care le vindeți sunt originale?” și ”Cum fac diferența dintre o freză Strong originală și una fake?!”

Ei bine, răspunsul la prima întrebare este un DA categoric. Annette Nails este importatorul exclusiv în România al frezelor Strong – Saeshin din Korea.

Pentru a vă raspunde la cea de-a doua întrebare, am decis în acest articol să vă explicăm în cele mai mici detalii, diferențele dintre frezele STRONG originale și cele fake, pentru a vă proteja de achiziționarea unei freze fabricate în China!
fs0fs5d0skwk4vi05acxxj2of0aigwss.png

Freza Strong 210/105L, fără îndoială, este una dintre cele mai populare modele ale fabricii Saeshin. De aceea, este mai des falsificată. Mai jos vom vorbi despre semnele distinctive ale unei freze originale vs una fake:

Grilajul de ventilație

Mult timp, o freză fake putea fi recunoscută după lipsa orificiilor de ventilație. Acum, specialiștii în replicări s-au perfecționat și sunt în stare să realizeze o carcasă complet identică.
Însă, dacă aveți o carcasă fără grilaj, atunci cu siguranță este o freză fake.
Comparatie Strong 10 (2).jpg

Eticheta de pe spatele frezei

Așa arată eticheta cu numărul de serie al unei freze originale.
Marginea etichetei cu numărul de serie al unei freze fake este mai lată și are un font diferit.

Comparatie Strong 2 (1).jpg

Mandrina

Cu siguranță, mandrina nu trebuie să fie de culoare neagră, și cu siguranță, nu poate exista o opțiune de a alege culoarea pentru mandrină. Mandrina originală cu care vine însoțită freza respectivă este exclusiv de culoare albastră.
Comparatie Strong 2.1.png

Inscripțiile de pe mandrină:

Pe mandrina unei freze fake scrie: STRONG
Pe mandrina unei freze originale scrie: STRONG SAESHIN MADE IN KOREA. 
Un semn de falsificare mai greu de identificat este numărul de serie. Numărul de serie de pe mandrina originală este mai citeț și se deosebește prin numărul de cifre și litere.

Până în anul 2024, textul imprimat pe mandrina frezei, nu era foarte pigmentat, chiar dacă freza era originală, iar deosebirea dintre un produs fake și unul original se făcea mai greu. Începând cu 2024, Saeshin produc freze cu o inscripție contrastantă pe mandrină și cu o viteză de rotație modificată( de la 40K la 35K), ceea ce le face mai ușor de deosebit. Însă dacă aveți o freză mai veche, verificați originalitatea sa după celelalte criterii menționate în acest articol.

Comparatie Strong 1 (1).jpg

Suportul pentru mandrină

Diferă atât forma acestuia, cât și tipul de plastic folosit. Frezele originale au un suport dintr-un plastic mai gros, transparent.
Comparatie Strong 9 (1).jpg

Suportul pentru capetele de freză

Freza originală are găurile mai mici și mai adânci.
Comparatie Strong 11 (2).jpg

Semne subtile ale falsificării

În online există destul de multe articole în care sunt enumerate semnele falsificării, după care, însă, nu întotdeauna merită să vă orientați. Haideți să le analizăm:

• Cutia
La freza originală, cutia este foarte rezistentă și dură, iar la analogul chinez cartonul este subțire. În primul rând, dacă nu ați ținut niciodată un aparat în mâini, cum să determinați - carton tare sau nu? 

• Designul cutiei – design-ul cutiei pentru frezele originale s-a schimbat. Acum fabrica Saeshin ambalează frezele în cutii de carton reciclat cu inscripția ”Go green with SAESHIN”, însă frezele fabricate înainte de luna mai 2022 – păstrează vechiul design al ambalajului: carton lucios alb, cu logoul Saeshin albastru. De asemenea, pe cutia originală întotdeauna apare holograma cu seria mandrinei și a unității. În plus, freza originală, are pe cutie eticheta cu informații despre importatorul oficial – această etichetă este lipită direct din fabrica din Korea.
Comparatie Strong 5 (1).jpg

• Inscripția de pe cablu

 Într-adevăr, nu ar trebui să existe nicio inscripție "falsă" pe cablul frezei. Fie cablul are o inscripție albă pe el, fie nimic. Merită să vă orientați după acest semn: există inscripție – minunat! Nu există – otientați-vă să verificați celelalte semne.
Comparatie Strong 7 (2).jpg

Unii vânzători susțin că există freze originale STRONG Made in China, că fabrica ar fi mutat procesul de asamblare a frezelor de mult timp la fabricile chinezești. FALS! Singura fabrică care produce frezele STRONG se află în Coreea de Sud.

Vă reamintim că, cumpărând un STRONG fake dvs:

 ⦁ Vă puneți sănătatea și sănătatea clienților în pericol. Frezele fake nu au certificate EAC.

 ⦁ Nu veți primi servicii de garanție și service în România. Nu veți găsi piese de schimb, în cazul defectării.

 ⦁ Veți rămâne dezamăgiți de frezele de manichiură și veți pierde încrederea într-o companie internațională de top.

De aceea, recomandarea noastră, dar și soluția cea mai sigură pentru a vă bucura de un echipament de calitate este să achiziționați frezele originale Strong 210, dar și celelalte freze fabricate de Saeshin, de la Annette Nails – importatorul exclusiv Saeshin în România.