Primăvara este un moment perfect pentru a aduce în viața noastră ceva fresh și nou, inclusiv în domeniul beauty. Și pentru că avem grijă ca manichiura ta să arate mereu impecabil, în magazinul nostru online - https://www.annettenails.ro/ cât și în magazinul fizic, deja te așteaptă cele peste 40 de baze rubber noi de la AnnetteNails!

În acest blog:

  • Colecția Cocktail – baze flexibile și rezistente

  • Colecția Potal – baze cu particulele fine de folie colorată

  • Colecția Ice – baze camouflage, translucide

  • Colecția Mosaic – paiete cu reflexii multicolore

  • Colecția Diamond – efect reflectorizant la contactul cu lumina

  • Colecția Stone - explozie de efecte multicolore



Colecția Cocktail – baze flexibile și rezistente

Pentru a obține o manichiură impecabilă și de durată, alegerea bazei rubber potrivite este esențială. Și dacă vrei să adaugi o notă de rafinament și stil, atunci colecția de baze Cocktail de la AnnetteNails este alegerea perfectă! În nuanțe de roz și lila, cu un efect spectaculos, conferit de particulele de folie pe care le conțin, bazele Cocktail, sunt flexibile și rezistente, astfel că te vei bucura de manichiura ta ca nouă chiar și după 3 săptămâni!
Această colecție îmbină culorile vibrante ale unui cocktail de vară, cu ingrediente de calitate superioară, pentru a-ți oferi rezultate profesionale și o manichiură ideală!
Culorile vibrante ale acestei colecții de baze, vor transforma manichiura ta într-o experiență deosebită!

baze-manichiura-pedichiura-annettenails-colectia-cocktail.jpg


Colecția Potal - baze cu particulele fine de folie colorată

În nuanțe de roz și lila, cu un efect spectaculos, conferit de particulele de folie pe care le conțin, bazele Cocktail, sunt flexibile și rezistente, astfel că te vei bucura de manichiura ta ca nouă chiar și după 3 săptămâni!Baze rubber în compoziția cărora intră particulele fine de folie colorată de diverse care oferă manichiurii tale un aspect rafinat și totodată, atrăgător. Avantajul acestor baze colorate constă în faptul că au o textură atât de ușor de manevrat și o vâscozitate medie, că pot fi folosite atât de tehnicienii profesioniști, cât și de începători! Elegante și rafinate, cu aceste baze manichiura ta nu va rămâne neobservată!


colectia-potal-annettenails-baze.jpg


Colecția Ice - baze camouflage, translucide

Nu, Ice nu e doar despre iarnă și frig!  Ice e despre distincție în 10 nuanțe irepetabile! O colecție de baze camouflage, elegante, translucide cu particule fine ce simulează fulgii de gheață. Colecția Ice sunt baze cu o vâscozitate medie, potrivite pentru unghiile de orice lungime, care pot fi folosite atât pentru protecția plăcii unghiale, cât și pentru corecția extensiilor.
Efectul spectaculos al acestor baze rubber cu reflexii îți taie respirația!

colectia-ice-base-annettenails.jpg


Colecția Mosaic - paiete cu reflexii multicolore

6 nuanțe fine și totodată îndrăznețe, cu forme hexagonale de diferite dimensiuni, vor servi drept bază perfectă pentru designuri, vor completa manichiura nude sau vor fi pur și simplu o culoare independentă. Manichiura ta va arăta ca un gogoș perfect glazurat!
Bazele Mosaic au o consistență și o vâscozitate medie, care asigură o aplicare uniformă, iar paietele cu reflexii multicolore pot fi distribuite cu ușurință pe toată suprafața unghiei.
Indiferent de preferințele tale, vei găsi în această colecție baza perfectă pentru a-ți exprima individualitatea și a-ți evidenția stilul unic.

baze-annettenails-colectia-mosaic.jpg


Colecția Diamond - efect reflectorizant la contactul cu lumina

Shine bright like a diamond cântă știți voi cine, noi spunem Shine bright cu Diamond! Strălucitoare, colorate – cele 5 nuanțe de baze cu sclipici vor da pe spate chiar și pe cel mai mare iubitor al manichiurii sclipitoare!
Baze colorate cu particulele fine de sclipici și folie de diverse culori ce creează un puternic efect reflectorizant la contactul cu lumina.
Aceste baze rubber cu reflexii se aplică ușor în 1-2 straturi, au o vâscozitate medie, ceea ce asigură un confort maxim la aplicare sub cuticulă.
Efectele vizuale spectaculoase ale bazelor cu sclipici Diamond transformă manichiura într-o adevărată operă de artă!

colectia-diamond-annettenails-baze.jpg



Colecția Stone - explozie de efecte multicolore

Explozie de efecte multicolore – astfel putem descrie cele 6 nuanțe din noua colecție de baze rubber Stone!
Rezistente, elastice, bazele Stone nu doar că acoperă micile defecțiuni ale unghiei naturale, dar își și păstrează culoarea pe toată durata purtării!
Paietele colorate de diverse dimeniuni din compoziția acestora oferă manichiurii tale un aspect asemănător pietrelor de mare.
Iar pentru că sunt rezistente – efectul rămâne intact pe toată durata purtării!
Bazele din colecția STONE au o vâscozitate medie, ceea ce permite aplicarea lejeră a acestora pe suprafața unghiei.
Acestea sunt o alegere excelentă pentru cei care iubesc tonurile subtile în manichiură, dar doresc ceva nou în acest sezon.

colectia-stone-annettenails.jpg

Nu contează dacă ești un profesionist în domeniu sau un amator care are grijă de manichiura sa, noile colecții de baze AnnetteNails sunt partenerul tău perfect pentru a te ajuta să-ți exprimi creativitatea și stilul!
Descoperă fiecare nuanță pe site-ul nostru și completează-ți colecția cu produse care îți oferă încredere și te fac să strălucești în orice moment al zilei!