Din 2005 și până în prezent facem ceea ce știm cel mai bine!

Despre noi

În anul 2005, să aplici niște tipsuri și un gel transparent era de domeniul SF-ului în România. Pe atunci, noi făceam primele unghii pe canapea, nici măcar o masă nu aveam. Un an mai târziu, ia naștere brandul Annette Nails.

Momentul când am deschis primul salon de manichiură la Iulius Mall, Iași. În același an, am început să predau primele cursuri. În anul 2011, am obținut acreditarea CNFPA pentru cursuri, oferind astfel clienților noștri diplome recunoscute în toată Europa. În continuare, au urmat câțiva ani de cochetare cu diverse proiecte în același domeniu: crearea primei reviste tipărite de specialitate, un centru spa, brandul propriu de produse etc.

Anul 2016 a fost momentul de răscruce în care am hotărât să ne mutăm împreună cu întreaga familie (am 3 copii superbi) în București și să punem bazele celei mai mari școli de manichiură/pedichiură și unghii false din România. În prezent, deținem 3 săli de curs amenajate pe o suprafață de 450 mp, dotate cu mobilier și aparatură de top. Am construit și format o echipă cu mai mulți traineri cu aceeași pasiune și dedicare pentru acest domeniu ca și mine. În acest moment oferim diplome acreditate pentru 3 specialități: manichiurist, pedichiurist și stilist-protezist de unghii. De asemenea, am creat un magazin multibrand de unde se pot achiziționa produse profesionale de unghii, atât fizic, cât și online.

Este un magazin online multibrand care îți pune la dispoziție o gamă variată de produse profesionale de manichiură și pedichiură, produse de îngrijire și tratament pentru mâini și picioare, alături de instrumente calitative pentru profesioniștii din domeniu. Școala Annette Nails

Este una dintre cele mai puternice și cunoscute școli de manichiură și pedichiură din România. În prezent avem 5 traineri care susțin cursuri în cadrul școlii, fiecare specializat pe un anumit domeniu. Toate cursurile noastre de bază sunt acreditate CNFPA și diploma obținută este recunoscută în țările membre UE. 

Annette Nails se axează mereu pe inovație, dezvoltare continuă și este deschisă spre stabilirea de noi relații de colaborare cu diferite branduri și servicii.

Principalele criterii de selecție a partenerilor noștri sunt:

Calitatea produselor
Prețuri convenabile
Să corespundă standardelor și reglementărilor din România și UE

Dacă reprezentați un brand de produse, sunteți importator sau prestator de servicii, vă invităm să completați formularul de pe pagina CONTACTE.

După completare, veți fi contactat în scurt timp pentru mai multe detalii.

Pentru că încercăm de fiecare dată să fim cu un pas înaintea tendințelor și ne dorim să satisfacem fiecare cerere și nevoie a voastră, din anul 2017 am creat instruirea online și am lansat primele cursuri. Din acel moment, am evoluat continuu și cu vise din ce în ce mai înalte.

În prezent, ne mândrim cu o platformă specializată, care permite acces foarte rapid la cursuri, direct dintr-o aplicație de pe telefonul mobil. Cursurile sunt foarte bine structurate, pe capitole, filmate foarte aproape și într-o calitate foarte bună, care surprinde fiecare detaliu.