Din 2005 și până în prezent facem ceea ce știm cel mai bine!

 

 

În anul 2005, să aplici niște tipsuri și un gel transparent era de domeniul SF-ului în România. Pe atunci, noi făceam primele unghii pe canapea, nici măcar o masă nu aveam. Un an mai târziu, ia naștere brandul Annette Nails, momentul când am deschis primul salon de manichiură la Iulius Mall, Iași. În același an, am început să predau primele cursuri. În anul 2011, am obținut acreditarea CNFPA pentru cursuri, oferind astfel clienților noștri diplome recunoscute în toată Europa. În continuare, au urmat câțiva ani de cochetare cu diverse proiecte în același domeniu: crearea primei reviste tipărite de specialitate, un centru spa, brandul propriu de produse etc.

Anul 2016 a fost momentul de răscruce în care am hotărât să ne mutăm împreună cu întreaga familie (am 3 copii superbi) în București și să punem bazele celei mai mari școli de manichiură/pedichiură și unghii false din România. În prezent, deținem 3 săli de curs amenajate pe o suprafață de 450 mp, dotate cu mobilier și aparatură de top. Am construit și format o echipă cu mai mulți traineri cu aceeași pasiune și dedicare pentru acest domeniu ca și mine. În acest moment oferim diplome acreditate pentru 3 specialități: manichiurist, pedichiurist și stilist-protezist de unghii. De asemenea, am creat un magazin multibrand de unde se pot achiziționa produse profesionale de unghii, atât fizic, cât și online.Annette Nails Shop

Este un magazin online multibrand care îți pune la dispoziție o gamă variată de produse profesionale de manichiură și pedichiură, produse de îngrijire și tratament pentru mâini și picioare, alături de instrumente calitative pentru profesioniștii din domeniu. Școala Annette Nails

Este una dintre cele mai puternice și cunoscute școli de manichiură și pedichiură din România. În prezent avem 5 traineri care susțin cursuri în cadrul școlii, fiecare specializat pe un anumit domeniu. Toate cursurile noastre de bază sunt acreditate CNFPA și diploma obținută este recunoscută în țările membre UE. Mentenanța și reparația frezelor electrice

Descoperă magazinul AnnetteNails!

Avem pregătit pentru tine totul în același loc. Produse unice pe piață pe care să le cumperi cu livrare gratuită dacă coșul depășește suma de 200 lei…..

best-team

Echipă Profesionistă

Echipa noastră este bucuroasă să vă consulte în alegerea anumitor produse sau pentru înscrierea la cursuri

livrare-rap

Livrare Rapidă

Livrarea comenzilor se face într-un timp scurt: 1-2 zile lucratoare în România și 5-7 zile lucratoare în Europa

premium-prod

Produse Premium

Comercializăm doar produse ce corespund normelor din UE și dispun de toate certificatele necesare

traineri-pro

Traineri Pro

Trainerii școlii noastre sunt instruiți în continuu pentru a vă transmite cele mai actuale tehnici și abilități de lucru.

Echipa Annette Nails

Viziunea companiei și a fiecărui membru al echipei noastre este să crească și ridice standardul industriei de Nail ART din România la următorul nivel. Credem că reușim acest lucru prin educarea și pregătirea continuă a tehnicienilor noștri, cursurile noastre fiind constant actualizate și centrate pe nevoi pentru a oferi în final rezultate concrete și pe termen lung. Prin conceptul de magazin multibrand, dorim să creăm o experiență cât mai ușoară și plăcută în achiziția de produse. Ne dorim să găsiți tot ce aveți nevoie într-un singur loc, fără a plăti mai multe taxe de transport.

De asemenea, vă puteți bucura și testa toate produsele profesionale de calitate superioară în magazinul nostru fizic.

Annette Nails se axează mereu pe inovație, dezvoltare continuă și este deschisă spre stabilirea de noi relații de colaborare cu diferite branduri și servicii.

Principalele criterii de selecție a partenerilor noștri sunt:

  • Calitatea produselor
  • Prețuri convenabile
  • Să corespundă standardelor și reglementărilor din România și UE

Dacă reprezentați un brand de produse, sunteți importator sau prestator de servicii, vă invităm să completați formularul de pe pagina CONTACTE.

După completare, veți fi contactat în scurt timp pentru mai multe detalii.

Pentru că încercăm de fiecare dată să fim cu un pas înaintea tendințelor și ne dorim să satisfacem fiecare cerere și nevoie a voastră, din anul 2017 am creat instruirea online și am lansat primele cursuri. Din acel moment, am evoluat continuu și cu vise din ce în ce mai înalte.

În prezent, ne mândrim cu o platformă specializată, care permite acces foarte rapid la cursuri, direct dintr-o aplicație de pe telefonul mobil. Cursurile sunt foarte bine structurate, pe capitole, filmate foarte aproape și într-o calitate foarte bună, care surprinde fiecare detaliu.